Zwangerschapsmassage / Baby massage

Vind meer ontspanning tijdens de zwangerschap en versterk de band met uw baby

Fysiotherapie Quickfit is er voor u tijdens en na de zwangerschap, met onze nieuwe diensten gerelateerd aan zwangerschap en pasgeborenen zetten wij onze expertises in om te ondersteunen tijdens en na de zwangerschap.

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap gebeurd er in een korte periode veel in je lichaam. Door de hormonen veranderen je spieren en gewrichten, je banden en spieren verweken en worden soepeler. De verweking vindt plaats middels het hormoon relaxine. Dit is nodig zodat de baby het bekken kan passeren en ook dat de buikwand mee kan rekken tijdens de groei van de baby. Door die verweking kan het leiden tot een grotere beweeglijkheid in het bekken. Daarnaast ondervind je allerlei andere kwalen; je wordt sneller moe, je ervaart meer lichamelijke pijnen in je lijf, je slaapt slechter en houdt vaak vocht vast.

Meer weten? Lees hier verder over zwangerschapsmassage.

Babymassage

Je baby masseren is een perfecte manier om je kind te laten ontspannen, te leren kennen, en je hechting te versterken! Daarnaast helpt de massage bij de spierontwikkeling, doorbloeding van de huid en stimuleert het de zintuigen van je baby. Zo kun je, je baby ondersteunen wanneer hij/zij darmkrampjes heeft en zijn immuunsysteem opbouwt. Iedere baby is uniek en anders, daarom reageert iedere baby anders op de massage. Ze kunnen er enorm actief van raken of juist zo ontspannen dat ze in slaap vallen.

Meer weten? Lees hier verder over babymassage.

Benieuwd naar wat Fysiotherapie Quickfit voor u kan betekenen tijdens en na de zwangerschap?

Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer en geven advies op maat.

Een reactie op “Zwangerschapsmassage / Baby massage

  1. Ik kan bevestigen een vrouw sneller moe wordt wanneer ze zwanger is. Ik ben zwanger, en ik denk dat een zwangerschapsmassage een heel goed idee is. Hopelijk vind ik een professionele masseur in mijn buurt.

Reacties zijn gesloten