Small group training

Alleen trainen is niet voor iedereen weggelegd, maar ook een training in een grote groep bevalt niet iedereen. Traint u niet graag alleen? Vindt u de bootcamp of een groepsles toch iets te massaal? Traint u liever in een klein groepje, maar vindt u personal training net te persoonlijk? Dan is de small group training van Fysiotherapie Quickfit echt iets voor u. Tijdens deze small group training traint u in een klein groepje en komen uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie aan bod.

Tijdens de small group training traint u in een kleine groep van 4 tot 6 personen. Tijdens deze training merkt u dat de begeleiding van een fitnessinstructeur zeer motiverend werkt. Meer aandacht draagt vaak bij aan een beter resultaat, wat centraal staat tijdens de small group training. De instructeur heeft in een kleinere groep een beter zicht op uw persoonlijke doelstelling, waarbij de instructeur u beter begeleidt en motiveert. Alles wat erin zit, wordt eruit gehaald.

Voordelen van trainen in een kleine groep

De small group training heeft vele voordelen. Veel mensen hebben niet de motivatie om alleen te trainen, maar ook trainen in een grote groep is niet altijd iets wat iedereen aanspreekt. Deze training waarin aandacht, begeleiding en motivatie centraal staan is dan de perfecte tussenweg. Deze trainingen zijn evengoed gericht op het individu.

Maar trainen in kleinere groepen heeft meerdere voordelen bij Fysiotherapie Quickfit:

  • De training wordt begeleid door een instructeur.

  • U ondervindt de pret van een gezamenlijke training.

  • De trainingen zijn kort maar erg krachtig, waarbij u snel resultaat boekt.

  • De training is een total body workout, waarbij u zowel op kracht als op conditie traint.

  • De trainingen zijn erg variërend, zo ervaart u iedere les anders.

  • Betaalbaar doordat de kosten van een instructeur gedeeld worden met anderen.

Hoe zit een small group training eruit?

Het resultaat van de individuele deelnemer staat bij deze trainingen centraal. Daarom worden de deelnemers ook frequent gewogen en gemeten en waar nodig worden doelen bijgesteld. Deze doelen worden met de instructeur nagestreefd, waardoor uw motivatie hoog is en hoog blijft.

De trainingen zijn op vaste tijden, waarbij de indeling van de training voor iedere deelnemer afhankelijk is van zijn of haar doelstelling en achtergrond. Heeft u ook interesse in trainingen in een klein groepsverband, waarbij u begeleid wordt door een professionele instructeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.