Personal training

Voel u fitter, voel u gezonder! Start nu met personal training bij Fysiotherapie Quickfit. De personal trainer van Fysiotherapie Quickfit begeleidt u met het behalen van uw sportieve doelen. Wij doen dit door inzet van onze personal trainers, die ook medisch onderbouwd zijn.

Bij Fysiotherapie Quickfit stellen we een trainingsschema op waarmee we samen met u aan de slag gaan. Dit is op basis van een eerste gesprek en uw doelen en ideaalbeeld. Voor maximaal resultaat kijken we naar de volgende peilers:

  • Motivatie

  • Training

  • Voeding

  • Verandering in gedrag en gewoontes

Wij gaan samen met u aan de slag om uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Onze personal trainer haalt samen met u alles uit de kast voor een betoverend resultaat.

Personal training op maat

Belangrijk is uw doelstelling! Wilt u afslanken, wilt u spieren ontwikkelen, wilt u fitter worden of heeft u een andere doelstelling? Door middel van een training op maat, eventueel aangevuld met een voedingsadvies op maat, bereiken we samen met u deze doelstelling(en).

Onze personal trainer geeft een één op één training waarbij hij u motiveert en helpt bij het behalen van uw doel. U gaat samen met onze instructeur in de grote oefenruimte trainen. Onze trainer informeert u ook over andere mogelijkheden om het behalen van uw doelstelling(en) te stimuleren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan oefeningen die u thuis uitvoert.

Personal training bij Fysiotherapie Quickfit

Wilt u afslanken of wilt u traint u juist voor het bevorderen van spieropbouw? Wilt u droog trainen of wilt u fitter worden? Informeer bij Fysiotherapie Quickfit naar de mogelijkheden voor de geschikte training. Afhankelijk van uw doelstelling stelt onze personal trainer een trainingsschema voor u op.

Voor personal training in Eindhoven of Valkenswaard bent u bij Fysiotherapie Quickfit aan het juiste adres. Wij bieden personal training op maat op basis van uw persoonlijke doelstelling(en). Heeft u gezondheidsproblemen waar we rekening mee moeten houden? Door middel van alle vormen van fysiotherapie die we bieden bestrijden we diverse klachten, waaronder blessures. Neem contact met ons op over onze mogelijkheden.