Training & Voeding

B.A.S.E.-concept

Met ons B.A.S.E.-concept bieden wij een gegarandeerd resultaat. Waarom wij resultaat garanderen? Toon u absolute inzet, dan halen onze medical- en personaltrainers het maximale uit u! Hiermee gaan wij samen met u voor kracht, focus en gedrevenheid. Dit zijn…

Lees meer

Bootcamp unlimited

Doorzettingsvermogen, intensief, discipline en training in de buitenlucht, dat zijn de kernwoorden om bootcamp te omschrijven. Bootcamp Eindhoven bij Fysiotherapie Quickfit is een spierversterkende trainingsmethode onder professionele begeleiding van een instructeur. Tijdens een trainingskamp werkt u een uur lang in groepsverband aan uw eigen lichaam.

Lees meer

Allstars 30

Verander uw leven met de Allstars 30 van Fysiotherapie Quickfit. Kies voor een andere levenswijze, ga voor een paar kilo’s kwijt of voor een gezonder en energieker leven. Door middel van deze trainingen krijgt u inzichten op het gebied van beweging en een gezond(er) leefpatroon. We leren u wat er nodig is om flinke stappen te zetten.

Lees meer

Superior 90

Bij Superior 90 van Fysiotherapie Quickfit borduurt u verder op het Allstars 30 programma. Hierbij wordt u 1x per week getraind in een kleine groep, kunt u 1x per week meedoen met bootcamp-les en wordt u u persoonlijk gecoacht door een van onze medical- en personaltrainers.

Lees meer

Elite 365

Het Elite 365 programma is het beste maatwerk en volledig afgestemd op het individu. U wordt 1-op-1 getraind en gecoacht om echt alles uit uw investering te halen en uw doelen te verwezenlijken. Wanneer je het Elite 365 programma afsluit krijg je 46x Personal Training…

Lees meer

Personal training

Voel u fitter, voel u gezonder! Start nu met personal training bij Fysiotherapie Quickfit. De personal trainer van Fysiotherapie Quickfit begeleidt u met het behalen van uw sportieve doelen. Wij doen dit door inzet van onze personal trainers, eventueel in combinatie met voedingsadvies.

Lees meer

Persoonlijke begeleiding

Met de persoonlijke begeleiding van Fysiotherapie Quickfit gaan we samen met u een 1 op 1 programma aan in een periode van een geheel jaar. We werken samen met u naar uw doelstelling(en) toe. Dit doen we onder andere door middel van persoonlijke begeleiding bij zowel trainingen als het aanpassen van w voedingspatroon.

Lees meer

Small group training

Alleen trainen is niet voor iedereen weggelegd, maar ook een training in een grote groep bevalt niet iedereen. Traint u niet graag alleen? Vindt u de bootcamp of een groepsles toch iets te massaal? Traint u liever in een klein groepje, maar vindt u personal training net te persoonlijk? Dan is de small group training van Fysiotherapie Quickfit echt iets voor u. Tijdens deze small group training traint u in een klein groepje en komen uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie aan bod.

Lees meer

Voedingsadvies

Twijfelt u of u wel zo gezond eet als u denkt? Heeft u een bepaald overgewicht of ondergewicht? Of bent u zich aan het voorbereiden op een obstakelrun of een marathon? Wat uw doel ook is, onze voedingsdeskundige helpt u graag met passend voedingsadvies op maat.

Lees meer