Persoonlijke begeleiding

Met de persoonlijke begeleiding van Fysiotherapie Quickfit gaan we samen met u een 1 op 1 programma aan in een periode van een geheel jaar. We werken samen met u naar uw doelstelling(en) toe. Dit doen we onder andere door middel van persoonlijke begeleiding bij zowel trainingen als het aanpassen van w voedingspatroon.

We gaan een 1 op 1 gesprek aan, waarbij we uw doelen en ideaalbeeld over de toekomst zo goed mogelijk in kaart brengen, om ervoor te zorgen dat we de juiste stappen maken. Samen met Fysio Quickfit focus u zich op de volgende pijlers:

  • Training
  • Voeding
  • Herstel (circadiaans ritme, slaap- en stressmanagement)

Begeleiding bij herstel

Wanneer u slecht slaapt of stress ervaart heeft dit per direct impact op uw leven. U zorgt minder goed voor uzelf en krijgt onrust in uw persoonlijke relaties. U bent zelfs vatbaarder voor ziektes, slaat meer vet op, u neemt minder in kracht toe en u heeft minder energie. En dit zijn niet altijd de enige klachten die u ervaart.

Door middel van begeleiding met ons 1 op 1 programma zorgen wij er samen met u voor dat dit u niet overkomt. Wij leren u gewenst gedrag aan en prioriteiten stellen om zo een goede balans in uw leven te creëren.

Persoonlijke begeleiding bij Fysiotherapie Quickfit

De persoonlijke begeleiding door middel van het 1 op 1 programma is een combinatie van personal training, voedingsadviezen, zelf trainen en aanpassen van uw leefwijze. Tijdens de persoonlijke begeleiding helpt uw fysiotherapeut u vooruit om uw doelen te behalen en eventueel bij te stellen. U wordt gemotiveerd om door te blijven gaan en niet uw bestaande pad te blijven bewandelen. Waarom een bestaand pad bewandelen, als u uw eigen pad kunt creëren?

Dromen over de toekomst is een gemis in de daadwerkelijke stappen die u moet ondernemen. Denkt u er net als ons zo over? Wilt u ook persoonlijke begeleiding door middel van ons 1 op 1 programma? Neem dan direct contact met ons op en start met meteen met 365 dagen begeleiding om uw levenswijze aan te passen.