Reviews

Super tevreden!!!

Rated 5 out of 5
5 februari 2024

Ik heb 3 jaar geleden een knieoperatie gehad en na vele jaren rondlopen met klachten en veel verschillende (fysio)therapeuten gehad te hebben nu in de juiste praktijk met de juiste hulp die het probleem precies goed aan pakt.

Merkte al direct verschil!

Heel blij dat ik hier terecht ben gekomen!

Richard

Fijn en vakkundig team

Rated 5 out of 5
31 januari 2024

Vakkundig team die mij voor verschillende klachten hebben behandeld.

In combinatie met de sportschool en advies in oefeningen helpen ze je doeltreffend naar de beoogde resultaat/ herstel.

Zeker een aanrader.

Wendel

Gewoon top!

Rated 5 out of 5
18 december 2023

Ik kwam hier voor schouderklachten, na 1 behandeling kon ik mijn nek/schouders al veel soepeler bewegen. Al pratende kwamen we op andere klachten en is hij gaan kijken waar dit vandaan kwam. Begin dit jaar een keizersnede gehad en ik had zelf niet in de gaten dat mij dit lichamelijk zo beperkte. Hij is de verklevingen gaan behandelen en toen besefte ik pas hoe beperkt ik was in mijn bewegen. Ik ben weer stukken soepeler en heb veel minder pijn. Als ik hier niet was geweest had ik er waarschijnlijk nog steeds mee rond gelopen. Dus top in het snel behandelen van klachten en verder kijken naar waar de klachten vandaan komen.

Joyce

Geweldig !

Rated 5 out of 5
12 mei 2023

Na ongeveer 5 maanden met schouderklachten na een val, 1 injectie en veel pijnstillers, geen verbetering, via internet gevonden en aangeklopt bij Randy van Fysiotherapie Quickfit Valkenswaard voor de 4x T methode. Mijn leeftijd is 60 jaar.

Snelle service en het aantal zittingen wat Randy nodig vindt (voor mij 2) gevolgd. Hij neemt ook andere zaken in de behandeling mee en geeft adviezen mee naar huis. Meteen na 1e zitting goede beweging (wonderbaarlijk) en nu na de tweede keer hoop ik dat het goed blijft, ik heb daar alle vertrouwen in.

Hartelijk dank Randy.

Anjes

Verrassend goed op alle gebieden

Rated 5 out of 5
26 april 2023

Ik ben verrast door de zeer vakkundige behandeling door Randy. Ik ben bij Fysiotherapie Quickfit gekomen voor de behandeling van een litteken vlak na een zware operatie. Al na enkele behandelingen ging het littekenweefsel weg. Randy stelt gerust, legt uit wat hij doet en hoe het behandelplan zal verlopen. Zelfs toen ik last had van een “oude aandoening”, een frozen shoulder, paste hij in enkele minuten direct een behandeling toe en kwam mijn schouder weer los. Als ik weer een fysiotherapeut nodig heb, ga ik alleen nog naar Fysiotherapie Quickfit. Echt een topper!

Corine

Snel en doelgericht geholpen

Rated 5 out of 5
5 april 2023

Randy heeft me snel en effectief geholpen met mijn liesprobleem. Kan er altijd snel terecht en wordt altijd goed en deskundig geholpen. Aanrader!

Erik

Deskundig en effectief

Rated 5 out of 5
16 maart 2023

De eerste keer dat ik bij Randy kwam had mijn huisarts negen maanden daarvoor de diagnose gesteld: Artrose. Rust roest, overdaad schaadt.

Negen maanden van niet kunnen wandelen en dagjes uit met een rolstoel door de pijn in mijn knie. Negen behandelingen van Quickfit later liep ik weer als een kievit. Geen twijfel meer dus, als er ergens in mijn lijf iets niet goed zit is Randy de eerste die ik bel. Ik kan altijd snel terecht en wat ik ook heel belangrijk vind, nooit een behandeling te veel.

Zowel Julie als Randy geven duidelijk tips voor houding en beweging waar je zelf thuis weer mee vooruit kunt.

Kortom, een super team!

Anneke

Superblij (en speciaal uit Almere gekomen)

Rated 5 out of 5
5 maart 2023

Met een paar vragen wist Randy precies wat hij moest behandelen en kon hij de pijn en ongemakken direct wegnemen. Mocht ik weer iets hebben (wat ik niet hoop) dan rijd ik de volgende keer graag weer vanuit Almere naar hem toe voor een behandeling. Ik raad hem bij iedereen aan!

Myra

Heel erg bedankt

Rated 5 out of 5
13 november 2022

Heldere uitleg van behandeling/oorzaak waardoor het voor mij duidelijk werd waar het probleem zat. En waar ik op moest letten. Wat ik ook zeer gewaardeerd heb,is dat ik ook voor aanvang van werk kon komen zodat de continuïteit van de behandeling door kon gaan toen ik weer aan het werk kon.

Na veel bloed,zweet en tranen kan ik er weer helemaal tegen.

Josina

Superteam broer en zus

Rated 5 out of 5
11 november 2022

Na rotator cuff repair aan rechterschouder mocht ik 1 jaar onder behandeling bij Randy en Julie Falkenburg.

Beide hebben mij zeer goed geholpen om de kracht in mijn arm en schouder terug te krijgen.

Julie heeft ook veel nuttige tips gegeven over mijn houding.

Zij heeft ook hele prettige fysiofitness gegeven om mijn schouder en alle spieren eromheen weer sterk te maken.

Afrondende behandeling van Randy om meer ruimte te creëren. Superteam

Zelfs bijkomende problemen werden behandeld

Gerda Fiers