Reviews

Fit na Corona

5,0 rating
3 november 2021

In maart 2020 kreeg ik corona en was 6 weken uit de running. Afspraak was makkelijk gemaakt. Na diagnose werd er een behandelplan voorgesteld. Randy is een hele aardige en behulpzaam persoon. Hij is heel kundig in zijn vak. Fijne therapeut, hij luistert erg goed en daardoor voelde ik mij erg gehoord. Nu een jaar later kan ik lekker CROSSFITTEN. Voor mij nooit meer een andere therapeut!

Newien

Effectief & vriendelijk

5,0 rating
21 oktober 2021

Randy heeft mij geholpen met de behandeling van mijn springschenen, waardoor ik uiteindelijk de Halve Marathon uit heb kunnen lopen. Ik ben heel tevreden over zijn effectieve & vriendelijke service.
Nogmaals bedankt!

Ramón

Flexibel en Effectief

5,0 rating
16 februari 2021

Verschillende klachten zoals hoofdpijn en rugpijn binnen een paar weken al verholpen door Randy. Heel fijn dat hij flexibel is waardoor je snel geholpen kan worden wanneer er (ongeplande) behandelingen nodig zijn.
Echt een aanrader!

Eline

Randy helpt je deskundig en zonder poeha

5,0 rating
3 december 2020

Na een paar behandelingen ging het snel vooruit met mijn klachten. Randy dacht er anders over dan mijn huisarts en hij had gelijk. Geen poespas , maar gewoon goed geholpen, en met een heldere uitleg wat hij doet.

Gerard

Meer als tevreden

5,0 rating
13 november 2020

Al meer dan 10 jaar kom ik bij hen met de gekste klachten, verkramping, Franse zweepslag, blokkade, verstuiking etc. Telkens werd ik geholpen dankzij de professionele kennis en juiste behandeling. Je kan steeds terrecht, al is het soms om 7u ’s morgens. Ook heb ik gebruik gemaakt van de personal training. Ook dit was succesvol. Kortom zit je ergens mee, twijfel niet, maar een afspraak en het komt vast goed..

Cisca

Schouder, nek

5,0 rating
12 november 2020

Bel dinsdag voor de eerste keer, gelijk kon ik terecht in de praktijk. Had 2 jaar last van mijn linker schouder nek. Al op de eerste behandeling had ik geen pijn meer ben echt tevreden ben zo blij met Fysiotherapie Quickfit Stratum. Een vriendelijke, aardig, professioneel zeker een aanrader. Bedankt

Amira

Snel en effectief

5,0 rating
30 oktober 2020

Ik kon snel terecht nadat ik met fitness een verkeerde beweging had gemaakt en erg veel last had van mijn onderrug. Randy is vriendelijk en professioneel!

Tijmen J

Beste fysiotherapeut die ik ooit heb meegemaakt

5,0 rating
13 oktober 2020

Beste fysiotherapeut die ik ooit heb meegemaakt. Klachten verdwijnen snel na behandeling. Dankzij de fysiofitness daar heb ik, ondanks mijn poly-artrose , een prima conditie en nooit meer artrose-pijn. Kan niet beter!

Mirjam N.

Goede, effectieve en snelle resultaten

5,0 rating
9 oktober 2020

Ik liep al 3 jaar met schouderklachten. Overal geweest zonder resultaat. Via via bij deze praktijk gekomen en binnen 2 behandelingen kon ik pijnvrij mijn arm weer bewegen. Super gedaan Randy!

Mark S.

Je schoenen weer fatsoenlijk kunnen strikken

5,0 rating
8 oktober 2020

Erg fijne fysio! Randy weet wat je nodig hebt en zorgde er bij mij voor dat ik na 4 jaar weer fatsoenlijk kon bukken en mijn veters kon strikken!
Aanrader voor iedereen!

Lisa