Reviews

Deskundig en effectief

Rated 5 out of 5
16 maart 2023

De eerste keer dat ik bij Randy kwam had mijn huisarts negen maanden daarvoor de diagnose gesteld: Artrose. Rust roest, overdaad schaadt.

Negen maanden van niet kunnen wandelen en dagjes uit met een rolstoel door de pijn in mijn knie. Negen behandelingen van Quickfit later liep ik weer als een kievit. Geen twijfel meer dus, als er ergens in mijn lijf iets niet goed zit is Randy de eerste die ik bel. Ik kan altijd snel terecht en wat ik ook heel belangrijk vind, nooit een behandeling te veel.

Zowel Julie als Randy geven duidelijk tips voor houding en beweging waar je zelf thuis weer mee vooruit kunt.

Kortom, een super team!

Anneke

Superblij (en speciaal uit Almere gekomen)

Rated 5 out of 5
5 maart 2023

Met een paar vragen wist Randy precies wat hij moest behandelen en kon hij de pijn en ongemakken direct wegnemen. Mocht ik weer iets hebben (wat ik niet hoop) dan rijd ik de volgende keer graag weer vanuit Almere naar hem toe voor een behandeling. Ik raad hem bij iedereen aan!

Myra

Heel erg bedankt

Rated 5 out of 5
13 november 2022

Heldere uitleg van behandeling/oorzaak waardoor het voor mij duidelijk werd waar het probleem zat. En waar ik op moest letten. Wat ik ook zeer gewaardeerd heb,is dat ik ook voor aanvang van werk kon komen zodat de continuïteit van de behandeling door kon gaan toen ik weer aan het werk kon.

Na veel bloed,zweet en tranen kan ik er weer helemaal tegen.

Josina

Superteam broer en zus

Rated 5 out of 5
11 november 2022

Na rotator cuff repair aan rechterschouder mocht ik 1 jaar onder behandeling bij Randy en Julie Falkenburg.

Beide hebben mij zeer goed geholpen om de kracht in mijn arm en schouder terug te krijgen.

Julie heeft ook veel nuttige tips gegeven over mijn houding.

Zij heeft ook hele prettige fysiofitness gegeven om mijn schouder en alle spieren eromheen weer sterk te maken.

Afrondende behandeling van Randy om meer ruimte te creëren. Superteam

Zelfs bijkomende problemen werden behandeld

Gerda Fiers

Beste therapeuten ever!

Rated 5 out of 5
28 oktober 2022

Na de mededeling alleen een operatie kan jou beter maken is Randy er zeker van dat hij mij kan helpen. Met veel vertrouwen ben ik begonnen aan de therapie. Waar ik nu met veel dankbaarheid van kan zeggen dat Randy het bij het rechte eind had. Ik kan weer functioneren zonder er klachten van te krijgen.

Als je klachten hebt ga naar Randy. Hij is eerlijk heel kundig en oprecht. Laat niet zomaar in je snijden wat de

orthopeten graag doen.

Jaqueline L.

Erg goede therapeuten met zeer efficiënte en snelle resultaten

Rated 5 out of 5
28 oktober 2022

Ik kwam met schouderklachten in de praktijk die al erg lang aanwezig waren. Hiervoor een aantal maanden bij een ander praktijk geweest die de klachten niet weg kregen. De klachten bleven aanhouden. Het advies gekregen om eventueel een operatie te laten doen. Via via in deze praktijk gekomen. Binnen 2 behandelingen was ik klachtenvrij. Super effectieve behandelwijze zonder onzin die ze bij Fysiotherapie Quickfit gebruiken. Echt een aanrader.

Martin

Fit na Corona

Rated 5 out of 5
3 november 2021

In maart 2020 kreeg ik corona en was 6 weken uit de running. Afspraak was makkelijk gemaakt. Na diagnose werd er een behandelplan voorgesteld. Randy is een hele aardige en behulpzaam persoon. Hij is heel kundig in zijn vak. Fijne therapeut, hij luistert erg goed en daardoor voelde ik mij erg gehoord. Nu een jaar later kan ik lekker CROSSFITTEN. Voor mij nooit meer een andere therapeut!

Newien

Effectief & vriendelijk

Rated 5 out of 5
21 oktober 2021

Randy heeft mij geholpen met de behandeling van mijn springschenen, waardoor ik uiteindelijk de Halve Marathon uit heb kunnen lopen. Ik ben heel tevreden over zijn effectieve & vriendelijke service.

Nogmaals bedankt!

Ramón

Flexibel en Effectief

Rated 5 out of 5
16 februari 2021

Verschillende klachten zoals hoofdpijn en rugpijn binnen een paar weken al verholpen door Randy. Heel fijn dat hij flexibel is waardoor je snel geholpen kan worden wanneer er (ongeplande) behandelingen nodig zijn.

Echt een aanrader!

Eline

Randy helpt je deskundig en zonder poeha

Rated 5 out of 5
3 december 2020

Na een paar behandelingen ging het snel vooruit met mijn klachten. Randy dacht er anders over dan mijn huisarts en hij had gelijk. Geen poespas , maar gewoon goed geholpen, en met een heldere uitleg wat hij doet.

Gerard