Reviews

snelle service en goede behandeling

5,0 rating
23 september 2020

Had last van een opkomende borstontsteking, was op dezelfde dag nog geholpen. Naast de behandeling heb ik nog goede tips gekregen. De klachten waren na 2 dagen achter elkaar behandelen weg. Zo blij! Ik raad deze praktijk hoog aan. Goede professionele therapeuten die weten waar ze mee bezig zijn.

Sabine vd R.

knieklachten

5,0 rating
18 september 2020

Ben via een vriend in deze praktijk gekomen, had al 3 jaar knieklachten, voorheen veel therapeuten versleten zonder enig resultaat, werd vaak gezegd dat het tussen mijn oren zat. In deze praktijk werd echt de oorzaak aangepakt en ik had meteen het gevoel dat ik serieus genomen werd. Na de 1e behandeling had ik al goede resultaten. Na 4 behandelingen kon ik weer rustig joggen wat ik al in geen 3 jaar meer kon doen vanwege mijn knie. Het vertrouwen in fysiotherapie heb ik bijgesteld van geen naar echt wel. Ik weet wel dat ik naar geen andere praktijk meer ga dan deze. Echt een top praktijk.

Casper

kundig, professioneel en vriendelijk

5,0 rating
8 september 2020

Ik heb voor mijn rugpijn die al dik 2 jaar aanwezig is verschillende praktijken en therapeuten gehad zonder enig goed resultaat. Ik heb in totaal maar 4 behandelingen gehad en totaal klachtenvrij. Pijnvrij al na 2 behandelingen. Deze praktijk en therapeut zijn echt de moeite waard.

Suzanne

Erg tevreden!

5,0 rating
13 november 2019

Heel erg tevreden over de behandelingen bij fysiotherapie Quick Fit! Met pijn/klachten binnen komen, en zonder klachten naar buiten gaan. En de behandelingen stoppen pas, wanneer er een langere periode geen pijn ervaren wordt. Wat ik bijzonder vind, is dat er gekeken wordt waar de pijn vandaan komt, en dat daar behandeld word! Een erg professioneel en kundig bedrijf! Raad het iedereen aan, mocht er fysiotherapie nodig zijn.

Mariska

De schouder/nek

5,0 rating
8 november 2019

Kon al snel in de praktijk terecht. Na 4 behandelingen compleet herstelt wat al langere tijd aanhield. Zeker een aanrader.

Maria

goede en effectieve behandeling

5,0 rating
5 augustus 2019

Ben 8 weken geleden bevallen, had last van diverse klachten zoals bekkenklachten en had een borstontsteking. Na 2 behandelingen was ik van mijn borstontsteking af en na 3 behandelingen was ik ook van mijn bekkenklachten af. Leuke praktijk met kundige en vriendelijke therapeuten. Super bedankt Randy, ik weet je te vinden 🙂

Bettina

Pijn in de onderrug

5,0 rating
5 mei 2019

Goede behandelinge gehad.in 3 keer naar de fysio van mijn rugklachten af, helemaal toppie groetjes fabian en bedankt randy

Fabian Snijders

verbazendwekkend

5,0 rating
9 april 2019

Tijdens mijn zwangerschap heb ik heel veel last gehad van mijn bekken in het begin. Door het volgen van de pilates en een klein aantal fysiotherapie behandelingen die ik hiervoor heb gehad bij deze praktijk heb ik nog nauwelijks last gehad en heb ik mijn zwangerschap goed kunnen uitzitten. Top instructeurs en fysiotherapeuten, bedankt hiervoor.

Charlotte

Pijn in onderrug en uitstraling benen

5,0 rating
22 november 2018

Ben zeer goed en deskundig geholpen door Randy bij Fysiotherapie Quickfit. Hij weet heel goed waar hij over praat en wat hij moet doen. Ook goede uitleg over het hoe, waarom en waarvoor. Ook snel resultaat geboekt. Helemaal top. Kortom ik ben buitengewoon tevreden met zijn hulp en kan het zeker aanraden.

Terry

Nek/rug/heup

5,0 rating
27 december 2017

Speciale manier van therapie dmv tapen. Kijkt naar totaal plaatje en direct en scherp inzicht van de klacht ! Heel professioneel en zeer vriendelijk ! Aanrader !

Y. Lammers