Reviews

knieklachten

Rated 5 out of 5
18 september 2020

Ben via een vriend in deze praktijk gekomen, had al 3 jaar knieklachten, voorheen veel therapeuten versleten zonder enig resultaat, werd vaak gezegd dat het tussen mijn oren zat. In deze praktijk werd echt de oorzaak aangepakt en ik had meteen het gevoel dat ik serieus genomen werd. Na de 1e behandeling had ik al goede resultaten. Na 4 behandelingen kon ik weer rustig joggen wat ik al in geen 3 jaar meer kon doen vanwege mijn knie. Het vertrouwen in fysiotherapie heb ik bijgesteld van geen naar echt wel. Ik weet wel dat ik naar geen andere praktijk meer ga dan deze. Echt een top praktijk.

Casper

kundig, professioneel en vriendelijk

Rated 5 out of 5
8 september 2020

Ik heb voor mijn rugpijn die al dik 2 jaar aanwezig is verschillende praktijken en therapeuten gehad zonder enig goed resultaat. Ik heb in totaal maar 4 behandelingen gehad en totaal klachtenvrij. Pijnvrij al na 2 behandelingen. Deze praktijk en therapeut zijn echt de moeite waard.

Suzanne

Erg tevreden!

Rated 5 out of 5
13 november 2019

Heel erg tevreden over de behandelingen bij fysiotherapie Quick Fit! Met pijn/klachten binnen komen, en zonder klachten naar buiten gaan. En de behandelingen stoppen pas, wanneer er een langere periode geen pijn ervaren wordt. Wat ik bijzonder vind, is dat er gekeken wordt waar de pijn vandaan komt, en dat daar behandeld word! Een erg professioneel en kundig bedrijf! Raad het iedereen aan, mocht er fysiotherapie nodig zijn.

Mariska

De schouder/nek

Rated 5 out of 5
8 november 2019

Kon al snel in de praktijk terecht. Na 4 behandelingen compleet herstelt wat al langere tijd aanhield. Zeker een aanrader.

Maria

goede en effectieve behandeling

Rated 5 out of 5
5 augustus 2019

Ben 8 weken geleden bevallen, had last van diverse klachten zoals bekkenklachten en had een borstontsteking. Na 2 behandelingen was ik van mijn borstontsteking af en na 3 behandelingen was ik ook van mijn bekkenklachten af. Leuke praktijk met kundige en vriendelijke therapeuten. Super bedankt Randy, ik weet je te vinden 🙂

Bettina

Pijn in de onderrug

Rated 5 out of 5
5 mei 2019

Goede behandelinge gehad.in 3 keer naar de fysio van mijn rugklachten af, helemaal toppie groetjes fabian en bedankt randy

Fabian Snijders

verbazendwekkend

Rated 5 out of 5
9 april 2019

Tijdens mijn zwangerschap heb ik heel veel last gehad van mijn bekken in het begin. Door het volgen van de pilates en een klein aantal fysiotherapie behandelingen die ik hiervoor heb gehad bij deze praktijk heb ik nog nauwelijks last gehad en heb ik mijn zwangerschap goed kunnen uitzitten. Top instructeurs en fysiotherapeuten, bedankt hiervoor.

Charlotte

Pijn in onderrug en uitstraling benen

Rated 5 out of 5
22 november 2018

Ben zeer goed en deskundig geholpen door Randy bij Fysiotherapie Quickfit. Hij weet heel goed waar hij over praat en wat hij moet doen. Ook goede uitleg over het hoe, waarom en waarvoor. Ook snel resultaat geboekt. Helemaal top. Kortom ik ben buitengewoon tevreden met zijn hulp en kan het zeker aanraden.

Terry

Nek/rug/heup

Rated 5 out of 5
27 december 2017

Speciale manier van therapie dmv tapen. Kijkt naar totaal plaatje en direct en scherp inzicht van de klacht ! Heel professioneel en zeer vriendelijk ! Aanrader !

Y. Lammers

Nek, schouders en bekken

Rated 5 out of 5
23 december 2017

Zeer tevreden! Er wordt naar het totaalplaatje gekeken, niet alleen de klacht maar ook de oorsprong ervan wordt behandeld. Vriendelijk, betrokken en zeer kundig

Judith