Orthopedische revalidatie

Orthopedische fysiotherapie bij Fysiotherapie Quickfit richt zich op behandelingen bij onregelmatigheden in de botten, gewrichten en spieren. Voorbeelden hiervan zijn fysiotherapie bij rugklachten, fysiotherapie bij heupklachten en fysiotherapie bij knieklachten. Veel voorkomende orthopedische ingrepen waarbij orthopedische fysiotherapie toegepast wordt zijn heupoperaties en knieoperaties.

Voor patiënten met onder andere heupklachten en rugklachten, en patiënten die hiervoor een medische behandeling hebben ondergaan is orthopedische revalidatie bedoeld. Het komt ook vaker voor dat een chirurg patiënten doorstuurt voor bijvoorbeeld fysiotherapie bij rugklachten of fysiotherapie bij knieklachten.

Maar ook bij herstel na een trauma als gevolg van een ongeluk, bijvoorbeeld bij breuken, kneuzingen of letsel, wordt orthopedische revalidatie aangeraden.

Start orthopedische fysiotherapie

Direct na verwijzing van uw chirurg of akkoord vanuit het ziekenhuis start de orthopedische revalidatie bij Fysiotherapie Quickfit. Het is aan te raden om uw mobiliteit en stabiliteit zo snel mogelijk terug te krijgen door middel van orthopedische fysiotherapie, dus start zo snel mogelijk met de behandelingen. De behandelingen zijn geschikt voor:

  • Het verbeteren van uw evenwicht

  • Het verminderen van uw pijn

  • Het verbeteren van uw belastbaarheid

  • Het verbeteren van uw coördinatie

  • Het verhogen van uw uithoudingsvermogen

  • Het versterken van uw spierkracht

Orthopedische fysiotherapie bij Fysiotherapie Quickfit

Bij Fysiotherapie Quickfit geven we u orthopedische fysiotherapie op maat. De ene patiënt heeft genoeg aan een behandelprogramma en andere patiënten hebben behandelingen nodig die 1 op 1 gegeven worden, en waarbij gedurende de gehele behandeling begeleiding nodig is. Voor iedereen wordt een behandelschema op maat opgesteld. Wij helpen u met snelle en effectieve orthopedische revalidatie op maat.

Voor orthopedische fysiotherapie op maat in Eindhoven of Valkenswaard bent u bij Quickfit aan het juiste adres. Wij behandelen niet alleen bij orthopedische klachten, maar ook bij oncologische klachten, spanningshoofdpijn klachten en nog veel meer. Neem vrijblijvend contact met ons op over orthopedische revalidatie en wij lichten u graag vrijblijvend in over wat we allemaal bieden.