Voedingsadvies

Twijfelt u of u wel zo gezond eet als u denkt? Heeft u een bepaald overgewicht of ondergewicht? Of bent u zich aan het voorbereiden op een obstakelrun of een marathon? Wat uw doel ook is, onze voedingsdeskundige helpt u graag met passend voedingsadvies op maat.

Onze voedingsdeskundige loopt graag samen met u door uw voedingspatroon om eventuele struikelblokken te tackelen. Hierin maakt het niet uit wat voor u de reden is om voedingsadvies in te schakelen. Enkele redenen om in gesprek te gaan met onze voedingsdeskundige zijn onder andere:

  • Overgewicht

  • Ondergewicht

  • Na herstel van een ziekte

  • Vasthouden aan een gezond leefpatroon

  • Vermoeidheid of een opgeblazen gevoel na de maaltijd

  • Bij training met een bepaalde doelstelling, zoals het lopen van een marathon

Voedingsadvies voor iedereen

Gezonde voeding wordt niet door iedereen gezien als “belangrijk”. Echter, voeding is een van de belangrijkste onderdelen wanneer u wilt afslanken of u spiergroei wilt bevorderen. Daarom bieden wij bij Fysiotherapie Quickfit ook voedingsadvies.

Gaat u werken aan uw lichaam en gezondheid? Realiseert u dan goed dat training 30 procent van het werk is en goede voeding voor 70 procent telt. Zonder voeding op maat (een persoonlijk voedingsschema) is het behalen van uw doelstelling namelijk in de meeste gevallen erg moeizaam.

Aanpassen voedingspatroon met voedingsdeskundige

Uw behoefte aan verandering is ons uitgangspunt bij een vrijblijvend intakegesprek. We bespreken wat u wilt veranderen, wat de reden is voor deze verandering en hoe we deze verandering te weeg brengen door middel van voeding.

Het bijhouden van een voedingsdagboek is soms een onderdeel van de intake. Naar aanleiding van dit voedingsdagboek wordt een advies opgesteld. Hierbij wordt ook een persoonlijk voedingsschema gemaakt. U leert van onze voedingsdeskundige stap voor stap omgaan met een aangepast voedingspatroon, vaak in combinatie met voldoende beweging.

Voedingsadvies bij Fysiotherapie Quickfit.

Wat is gezonde voeding? Welke producten dragen bij aan een goede gezondheid? Wilt u afslanken of wilt u juist spieropbouw bevorderen? Wilt u droog trainen of wilt u fitter worden? Informeer bij Fysiotherapie Quickfit naar de mogelijkheden voor voedingsadvies op maat. Afhankelijk van uw doelstelling stelt onze voedingsdeskundige een voedingsschema voor u op.

Voor voedingsadvies in de omgeving Eindhoven of Valkenswaard bent u bij Fysiotherapie Quickfit aan het juiste adres. Wij bieden advies op maat op basis van uw persoonlijke doelstellingen. Neem contact met ons op over onze mogelijkheden.