Behandelingen

COPD en astma

Hoest u veel, bent u kortademig en heeft u een slechte conditie? De mogelijkheid bestaat dat u last heeft van astma of COPD. Dan is een COPD behandeling of een astma behandeling bij Fysiotherapie Quickfit een uitkomst. Fysiotherapie bij astma of COPD verbetert namelijk uw levenskwaliteit.

Lees meer

Etalagebenen

Meestal leidt perifeer arterieel vaatlijden tot vernauwing van de slagader of zelfs tot totale afsluiting. Hierdoor wordt de bloedaanvoer naar de benen afgeremd, waardoor de weefsels die van dat bloedvat afhankelijk zijn, te weinig bloed krijgen, en hierdoor “etalagebenen” ontstaan.

Lees meer

Littekens

Heeft u last van littekens? Vindt u deze littekens een doorn in het oog? Een littekenbehandeling bij fysiotherapie Quickfit scheelt u een hoop ellende en ergernissen. Laat uw littekens verminderen door middel van onze behandelingen.

Lees meer

Scoliose Management

Wat is scoliose precies? Welke klachten heeft u en welke scoliose behandeling helpt bij het verlichten van uw pijn? Een scoliose is een verkromming van de wervelkolom en de rug, welke vaak leidt tot een vervorming van de borstkas. Ondanks dat 4 procent van de bevolking een vergroeiing van de rug heeft, is het toch nog een vrij onbekende vorm van rugpijn.

Lees meer

Spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn is een veel voorkomende vorm van hoofdpijn waarvan jaarlijks 42% van de mensen in Nederlands last heeft (kort of langdurig). Spanningshoofdpijn behandelen doen we daarom geregeld bij Fysiotherapie Quickfit. Een spanningshoofdpijn behandeling is een van de meest voorkomende behandelingen en daarom hebben we hier ook ruime ervaring mee.

Lees meer

Heup en knieoperaties

Revalidatie na knieoperatie en revalidatie na heupoperatie pakken we bij Fysiotherapie Quickfit aan in 3 fases. Allereerst behandelen we voor de operatie om de herstelperiode na de operatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ten tweede geven we na de operatie instructies en oefeningen waar u thuis mee aan de slag gaat. Als laatste krijgt een uitgebreid oefenprogramma die u na de 6 tot 8 weken herstelperiode oppakt.

Lees meer

Oncologische revalidatie

Oncologische revalidatie binnen de fysiotherapie richt zich op het behandelen van bewegingsproblemen met kanker als oorzaak of bewegingsproblemen door de medische behandeling van deze ziekte. Oncologische aandoeningen omvat alle vormen van kanker.

Lees meer

Orthopedische revalidatie

Orthopedische fysiotherapie bij Quickfit richt zich op behandelingen bij onregelmatigheden in de botten, gewrichten en spieren. Voorbeelden hiervan zijn fysiotherapie bij rugklachten, fysiotherapie bij heupklachten en fysiotherapie bij knieklachten. Veel voorkomende orthopedische ingrepen waarbij orthopedische fysiotherapie toegepast wordt zijn heupoperaties en knieoperaties.

Lees meer

Revalidatie training en Fysiofitness

Bij Fysiotherapie Quickfit hebben we allerlei trainingen gebaseerd op revalidatie. We kennen de revalidatietraining onder andere tegen blessures, fysiofitness, speciale trainingsgroepen voor mensen met onder andere rugklachten, preoparatieve fysiotherapie en trainingen die gericht zijn op revalidatie na heupoperatie en knieoperatie.

Lees meer