Resultaat behalen onder professionele begeleiding

Sneller fysiek en mentaal resultaat behalen onder professionele begeleiding? Bij Fysiotherapie Quickfit hebben wij daarvoor keuze uit 4 verschillende programma’s, waarin jij wordt begeleid door een medical/ personaltrainer in mentale, voeding en fysieke training. De programma’s zijn:

Bootcamp unlimited

In een grote groep trainen wij onbeperkt samen voor een vitaler en fitter lichaam. De bootcamp is aanpasbaar op jouw doel. Hierbij werken wij met vaste tijdstippen, zowel ’s ochtends en ’s avonds.

Allstars 30

Dit is een introductie programma. Hierbij trainen wij 30 dagen in een groep. Het doel? Erachter hoe wij jouw doel kunnen behalen. Hierbij gaan we gezamenlijk 1x per week trainen en vind er 1x per week coaching op het gebied van mindset en voeding plaats.

Superior 90

Dit traject van 90 dagen is het vervolg op de Allstars introductie programma. Hierin word je verder begeleid op uw persoonlijke doel. We gaan 1x per week gezamenlijk trainen, 1x per week coaching en een persoonlijk voedingsadvies.

Elite 365

Dit programma is gefocust op jou als individu. Hierbij ga je samen met een Medical/ personaltrainer 1x per week trainen, krijg je 1x per week persoonlijke coaching en ontvang je een persoonlijk voedingsadvies.

De eerste stap om je mindset aan te pakken is om ons een bericht te sturen naar info@fysioquick.nl met daarin je naam en nummer zodat wij contact met jou opnemen.

Do it now! Later becomes never.

Een reactie op “Resultaat behalen onder professionele begeleiding

Reacties zijn gesloten