Allstars 30

Verander uw leven met de Allstars 30 van Fysiotherapie Quickfit. Kies voor een andere levenswijze, ga voor een paar kilo’s kwijt of voor een gezonder en energieker leven. Door middel van deze trainingen krijgt u inzichten op het gebied van beweging en een gezond(er) leefpatroon. We leren u wat er nodig is om flinke stappen te zetten.

Met dit introductieprogramma beginnen we met een kickstartdag in groepsverband van ongeveer 3uur, waarbij mindset, algemene voeding en training op de voorgrond staat. Deze kickstartdag wordt afgesloten met een fysieke training. Daarnaast zijn er nog 4 trainingsmomenten in de vorm van small-groep training en 4 coaching momenten van 30 minuten. Dit volledige traject duurt 4 weken.

Naast deze contactmomenten traint u zelf of in een klein groepje, echter staat u wel onder begeleiding van uw coach.

B.A.S.E.-concept bij Fysiotherapie Quickfit

De Allstars 30 van Fysiotherapie Quickfit is een mooie manier om kennis te maken met uw reptielenbrein, uw mindset, alles wat u moet weten over het algemene van de voeding en training.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de Allstars 30 of een van de andere programma’s van het B.A.S.E.-concept bij Fysiotherapie Quickfit in Eindhoven of Valkenswaard. Neem dan contact met ons op.