Elite 365

Het Elite 365 programma is het beste maatwerk en volledig afgestemd op het individu. U wordt 1-op-1 getraind en gecoacht om echt alles uit uw investering te halen en uw doelen te verwezenlijken.

Wanneer je het Elite 365 programma afsluit krijg je 46x Personal Training, 46x Personal Coaching en heeft toegang tot alle Bootcamp Unlimited lessen. U gaat met uw Personal Coach werken aan uw mindset, het reptielenbrein, innerstance, commitment, uw biologisch ritme en u leert alles kennen betreft voeding. Hierbij wordt er een persoonlijk en deskundig voedingsprogramma opgezet met verschillende recepten om u van alle gemakken te voorzien. Dit traject duurt 1 jaar.

Kortom dit is het meest ideale traject om succes te kunnen garanderen.

B.A.S.E.-concept bij Fysiotherapie Quickfit

De Elite 365 van Fysiotherapie Quickfit is het perfecte jaartraject op maat volledig gericht en afgestemd op u om de perfecte balans te vinden van mindset, voeding en training binnen uw leven.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de Elite 365 of een van de andere programma’s van het B.A.S.E.-concept bij Fysiotherapie Quickfit in Eindhoven of Valkenswaard. Neem dan contact met ons op.