Superior 90

Bij Superior 90 van Fysiotherapie Quickfit borduurt u verder op het Allstars 30 programma. Hierbij wordt u 1x per week getraind in een kleine groep, kunt u 1x per week meedoen met bootcamp-les en wordt u persoonlijk gecoacht door een van onze medical- en personaltrainers.

Dit volledige traject duurt 12 weken. In de eerste week van het vervolgprogramma starten we ook met een kickstartdag van 3uur, waarbij er gepresenteerd zal worden over wat het traject in zal houden voor u en krijgt u informatie over mindset (reptielenbrein, commitment, innerstance), biologisch ritme en krijgt u meer specifiekere informatie over voeding en training om dit weer te kunnen gebruiken in uw leven. U sluit de dag af met een fysieke training. Na de kickstartdag worden er 12 afspraken gemaakt om deel te nemen aan onze small-group trainingen en worden de persoonlijke coaching gesprekken ingepland.

Dit pakket is geweldig voor diegene die bewuster met hun leven, gezondheid en vitaliteit wilt omgaan en open staat voor verandering.

B.A.S.E.-concept bij Fysiotherapie Quickfit

De Superior 90 van Fysiotherapie Quickfit is de perfecte aansluiting op het introductieprogramma Allstars 30 waarbij nog verder verdiept wordt in alles wat u moet weten om de perfecte balans te vinden van mindset, voeding en training binnen uw leven.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de Superior 90 of een van de andere programma’s van het B.A.S.E.-concept bij Fysiotherapie Quickfit in Eindhoven of Valkenswaard. Neem dan contact met ons op.