Recensies

Service Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 24 reviews
5 1

Naam
Email
Recensie Titel
Beoordeling
Beoordeling inhoud

goede en effectieve behandeling

★★★★★
5 5 1
β€œBen 8 weken geleden bevallen, had last van diverse klachten zoals bekkenklachten en had een borstontsteking. Na 2 behandelingen was ik van mijn borstontsteking af en na 3 behandelingen was ik ook van mijn bekkenklachten af. Leuke praktijk met kundige en vriendelijke therapeuten. Super bedankt Randy, ik weet je te vinden πŸ™‚β€

Pijn in de onderrug

★★★★★
5 5 1
β€œGoede behandelinge gehad.in 3 keer naar de fysio van mijn rugklachten af, helemaal toppie groetjes fabian en bedankt randy”

verbazendwekkend

★★★★★
5 5 1
β€œTijdens mijn zwangerschap heb ik heel veel last gehad van mijn bekken in het begin. Door het volgen van de pilates en een klein aantal fysiotherapie behandelingen die ik hiervoor heb gehad bij deze praktijk heb ik nog nauwelijks last gehad en heb ik mijn zwangerschap goed kunnen uitzitten. Top instructeurs en fysiotherapeuten, bedankt hiervoor.”

Top fysio

★★★★★
5 5 1
β€œAltijd tijd voor iedereen! En een top kwaliteit van behandelingen!”

Pijn in onderrug en uitstraling benen

★★★★★
5 5 1
β€œBen zeer goed en deskundig geholpen door Randy bij fysioquick. Hij weet heel goed waar hij over praat en wat hij moet doen. Ook goede uitleg over het hoe, waarom en waarvoor. Ook snel resultaat geboekt. Helemaal top. Kortom ik ben buitengewoon tevreden met zijn hulp en kan het zeker aanraden.”

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
β€œHeel erg tevreden over de behandelingen bij fysiotherapie Quick Fit! Met pijn/klachten binnen komen, en zonder klachten naar buiten gaan. En de behandelingen stoppen pas, wanneer er een langere periode geen pijn ervaren wordt. Wat ik bijzonder vind, is dat er gekeken wordt waar de pijn vandaan komt, en dat daar behandeld word! Een erg professionel en kundig bedrijf! Raad het iedereen aan, mocht er fysiotherapie nodig zijn.”

kundig, professioneel en vriendelijk

★★★★★
5 5 1
β€œIk heb voor mijn rugpijn die al dik 2 jaar aanwezig is verschillende praktijken en therapeuten gehad zonder enig goed resultaat. Nu heb ik bij Fysiotherapie Quickfit een therapeut gevonden die mij echt van de klachten af kunnen helpen zonder onnodig huiswerkoefeningen te hoeven geven. Ik heb in totaal maar 4 behandelingen gehad en totaal klachtenvrij. Pijnvrij al na 2 behandelingen. Deze praktijk en therapeut zijn echt de moeite waard.”

COPD

★★★★★
5 5 1
β€œMijn naam is Anja Daams,IK sport onder begeleiding van Randy al 3 Jaar bij Quickfit in een speciale copd groep.Ben zeer tevreden over de begeleiding , het fijne is dat er ingespeeld word als het effe niet zo lekker gaat .Ik heb een poosje niet kunnen sporten in verband met infectie en dan word je door begeleiding thuis toch gestimuleerd om te blijven sporten,wat voor ons zeer belangrijk is.Zeer kundige en vriendelijke fysiotherapeut, die net een stapje verder gaat als het nodig is .”

Nek/rug/heup

★★★★★
5 5 1
β€œSpeciale manier van therapie dmv tapen. Kijkt naar totaal plaatje en direct en scherp inzicht van de klacht ! Heel professioneel en zeer vriendelijk ! Aanrader !”

Nek, schouders en bekken

★★★★★
5 5 1
β€œZeer tevreden! Er wordt naar het totaalplaatje gekeken, niet alleen de klacht maar ook de oorsprong ervan wordt behandeld. Vriendelijk, betrokken en zeer kundig”

Goed geholpen

★★★★★
5 5 1
β€œErg goed geholpen! Mijn pols blessure was binnen no time verholpen! Deze mensen weten precies wat ze moeten doen!”

Pilates na de zwangerschap

★★★★★
5 5 1
β€œRandy en zijn team waren heel zorgzaam voor mijn baby-dochter. Ik kon haar met een gerust hart meenemen naar de les. Iedereen hielp mee zodat ook zij het naar haar zin had!”

Pilates na de zwangerschap

★★★★★
5 5 1
β€œNa lage rugklachten rondom twee zwangerschappen, ben ik na mijn tweede zwangerschap op zoek gegaan naar Pilateslessen waar men rekening hield met het herstelproces na de bevalling. Ik volg nu met veel plezier en resultaat lessen bij Randy. Door de kleine groep kan Randy veel persoonlijke aandacht geven. Hij heeft echt verstand van zaken en stuurt continu bij zodat we de oefeningen effectief uitvoeren. Mijn herstel gaat veel sneller dan ik had verwacht. En met de rug gaat het ook stukken beter!”

schouder/nek klachten

★★★★☆
4 5 1
β€œna veel te lang hebben doorgelopen met rugklachten en later ook schouderklachten was ik zover dat ik mijn arm niet meer kon bewegen. Het was nu echt tijd om er iets aan te laten doen. Op advies van bregt (sportlerares sportiva life) afspraak gemaakt bij fysioquickfit. Ideaal voor mij want die zit gevestigd in hetzelfde pand als sportiva life waar ik sport. Na 5 behandelingen van mijn klachten af en goede tips/advies van randy gekregen. bedankt daarvoor”

De schouder/nek

★★★★★
5 5 1
β€œKon al snel bij Nicole terecht. Na 4 behandelingen compleet herstelt wat al langere tijd aanhield. Zeker een aanrader samen met Sportiva Live.”

rug / arm behandeling

★★★★★
5 5 1
β€œIk kon snel terecht, een goede behandeling en adviezen van Randy Falkenburg gekregen. Een aanrader !!!! Thanks Randy”

knie behandeling

★★★★☆
4 5 1
β€œik kon snel terecht toen ik aangaf dat ik last had van mijn knie, al na 3 behandelingen was alles helemaal over. super!”

Bedankt

★★★★★
5 5 1
β€œSportiva Live en Fysiotherapie Quickfit gaan goed samen. Ik kon na de training met een ongemak na 20 min al bij Nicole terrecht. Na de behandeling, tapping van mijn geΓ―rriteerde pees, was er meteen resultaat. Ook in t verleden door een ongeval heb ik langdurig van hun diensten met succes gebruik gemaakt. Zij zijn gewoon toppie.”

knie behandeling

★★★★★
5 5 1
β€œGeweldige behandeling gehad. Ik kan nu alles wat ik wil kunnen uitvoeren en de klacht is opgelost. Super bedankt Nicole”

Goed geholpen

★★★★★
5 5 1
β€œHele goede fysiotherapeut die echt heel bedreven is in het werk wat hij uitvoert. Kijkt ook verder dan het probleem waar je mee komt. Het heeft mij heel goed geholpen en zou deze fysiotherapeut dus ook zeker aanraden.”

Top, professioneel en vriendelijk!

★★★★★
5 5 1
β€œEen fysio met vriendelijk en professioneel personeel die je op de juiste manier van de klachten af helpen. Ik heb zelf Randy en ben zeer tevreden over zijn manier van werken! Ik merk dat mijn klachten geleidelijk minder worden! Een aanrader voor iedereen die fysio therapie nodig heeft! Ik ben bij meer dan 5 verschillende fysiopraktijken geweest en geen een kon me helpen tot ik bij Randy terecht kwam!”

Professioneel

★★★★★
5 5 1
β€œNa een reeks therapeuten bezocht te hebben, kwam ik bij Randy terecht. Ik was sceptisch, weer een therapeut dacht ik maar uiteindelijk was het een hele goede keus. Hij is professioneel, zowel qua behandelingen als trainingen. De praktijk is laagdrempelig en ook het personeel is professioneel en zeer vriendelijk. Zijn er mensen op zoek naar een fysiotherapeut dan zou ik fysiotherapie quickfit bij anderen zeker aanraden.”

Top fysio en training

★★★★★
5 5 1
β€œIk kom al een paar jaar bij Randy en zowel de fysiotherapie als de training (bootcamp) zijn zeer goed. Klachten worden snel en effectief verholpen in een zeer goede sfeer. Ook het trainen in de groep is voor mij ideaal. Er wordt goed gekeken naar correcte uitvoering van de oefeningen en de persoonlijke aandacht van de trainer geeft me net die extra motivatie geeft om door te gaan!”

Snel en divers

★★★★★
5 5 1
β€œGoede ervaringen met fysiotherapie Quickfit. Randy en zijn team proberen je er zo snel mogelijk bovenop te helpen. Ik kon ook voor veel meer klachten terecht dan dat ik verwacht had!”